Om oss Det här vill jag ha Partners Kursutbud Frågor & Svar Hämta info Logga in
<< TILLBAKA
Utbildning som ger resultat
Kunskapsbanken har på uppdrag av Länsbygderådet i Blekinge utformat och genomfört ett utbildningsprogram om konsten att arbeta i och driva projekt. Genomgående tema är att varje deltagare utgår från en egen projektidé som sedan utvecklas vidare.

Utbildningspaketet kombinerar traditionella träffar med eget arbete på distans. Vid varje möte behandlas träffens huvudämne genom föreläsningar, diskussioner och gruppövningar. Stor vikt läggs vid diskussionerna där deltagarna får dela med sig av funderingar och egen erfarenhet. Vid träffarna presenteras och diskuteras också de egna projektplanerna. Mellan träffarna arbetar deltagarna enskilt via Internet. Syftet med detta är att bearbeta de fakta som framkommit under träffarna, gå igenom nytt material, arbeta med sitt eget projekt samt att hålla kontakt med övriga deltagare.

Programmet ger en bra och praktiskt inriktad kunskap och färdighet i att driva utvecklingsprojekt. Flera av de tidigare deltagarna har redan kunnat omsätta sina idéer till verklighet.

Klicka här för att ladda ner en presentation i PDF-format.

Arbeta i projekt
Utbildning som ger resultat

Mer info >>  
METODEN
Att använda Internet för att förmedla kuns...

Mer info >>