Om oss Det här vill jag ha Partners Kursutbud Frågor & Svar Hämta info Logga in
<< TILLBAKA
Metoden på frammarsch
Metoden att använda Internet för att förmedla kunskaper slogs upp med stora rubriker under åren runt millenniumskiftet. Begreppet e-learning beskrevs som framtidens lösning för all kompetensutveckling. Men i samband med att IT-bubblan sprack så försvann också många företag som arbetat med e-learning och hela branschen kom i gungning.

Det har varit ganska trögt på marknaden sedan IT-boomens slut, säger Arnstein Njåstad VD för Kunskapsbanken. Nu börjar det dock röra ordentligt på sig och eftersom vi levererar en komplett miljö med innehåll verkar konkurrens saknas, fortsätter han. Metoden är nu stadigt på frammarsch igen. Framför allt har själva inställningen till att lära via nätet förändrats.

Anders Kinding rapporterade i Personal & Ledarskap (7/8 2005) från den stora internationella kompetenskonferensen ASTD i Florida:
Mindre än tidigare år talades det om e-training och e-learning.
Han förklarar detta med att:
Dessa är nu allmänt betraktade som två av flera pedagogiska metoder.
Metoden att lära via nätet har nu utvecklats och är idag ett naturligt inslag i arbetet med den vardagliga kompetensutvecklingen. E-learning ersätter inte traditionella utbildningsmetoder utan är ett bra och flexibelt komplement.
Arbeta i projekt
Utbildning som ger resultat

Mer info >>  
METODEN
Att använda Internet för att förmedla kuns...

Mer info >>